Обадете се : +359 895 757 447
        skladovooborudvane@abv.bg
        

ВИЛИЧНИ РОГОВЕ (ВИЛИЦИ) ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм)

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 80х40х1150 мм, 2000 кг, 2 броя

285.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 80х40х1150 мм, 2000 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 407..

285.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 80х40х1200 мм, 2000 кг, 2 броя

300.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 80х40х1200 мм, 2000 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 407..

300.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1200 мм, 2500 кг, 2 броя

350.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1200 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

350.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1400 мм, 2500 кг, 2 броя

400.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1400 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

400.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1600 мм, 2500 кг, 2 броя

450.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1600 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

450.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1800 мм, 2500 кг, 2 броя

500.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х40х1800 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

500.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2000 мм, 2500 кг, 2 броя

550.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2000 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

550.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2200 мм, 2500 кг, 2 броя

650.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2200 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

650.00 лв  без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2500 мм, 2500 кг, 2 броя

750.00 лв   без ДДС

ВИЛИЦИ ЗА МОТОКАР 2А КЛАС (407 мм) 100х45х2500 мм, 2500 кг, 2 броя Клас С (мм) D (мм) 2А 407 76 2В 40..

750.00 лв  без ДДС

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)