Обадете се : +359 895 757 447
        skladovooborudvane@abv.bg
        

Ремонт ХДП 6860.6

ОСНОВЕН РЕМОНТ на хидродинамично предаване (ХДП) 6860.6

Цена: 1000,00 лева без ДДС

*При машини „РЕКОРД“ тип „S“: + 220,00 лева за демонтаж и монтаж.


*Цената не включва следните неща:

- Входящ вал

- Изходящ вал

- Вал за заден ход

- Разпределител **

- Маслен радиатор

- Турбинно колело

- Помпено колело

- Направляващ апарат

- Малки зъбни чаши

- Чаши на валовете

- Клапан електромагнитен

- Хидравлични маркучи


** Ако е повреден, за разпределителя има допълнителна цена за труд за отремонтиране освен частите за замяна (ако въобще подлежи на ремонт). Тази цена се определя в зависимост от продължителността и сложността на ремонта. 

Обръщаме внимание, че при отремонтирането на хидродинамично предаване, работим единствено с немски тънки, дебели и синтеровани дискове.


ГАРАНЦИЯ: 9 месеца или 800 моточаса (което събитие настъпи първо).

Условие на гаранцията е 50 моточаса след ремонта ние да извършим техническо обслужване на хидродинамичното предаване (смяна филтри, масло и др.), както и на всеки 200 моточаса след това, като клиентът заплаща тази услуга и е длъжен да уведоми фирмата, извършила ремонта, за наближаващото изпълнение на тези часове в разумен срок. За целта мотокарът задължително трябва да е оборудван с моточасовник. Ако мотокарът не е оборудван с такъв, или той е в неработещо състояние, се поставя на място, като това се заплаща от клиента.

При условия на експлоатация, несъответстващи на нормалните, например използване на машината за бутане или теглене, гаранцията се намалява или отпада.

При подаване на рекламация и установяване на неизправност, която не е свързана с хидродинамичното предаване или допълнителните части, продадени и поставени от фирмата (например турбинно и помпено колело, направляващ апарат и свързани с тях части), клиентът заплаща стойността на ремонта или посещението при него заедно с извършената диагностика.

      

Вашата кошница е празна!