Обадете се : +359 895 757 447
        skladovooborudvane@abv.bg
        

Куки клас 8

СПЕЦИФИЧНИ КУКИ

Това са куки, които са предназначени за повдигане и преместване на варели с помощта на въже, преминаващо през техните уши.

Тези куки с ухо, наричани още „слонски крак“, се използват за повдигане на контейнери, най-вече при превоза на морски товари. Също така се използват като точки за обезопасяване на товари при камиони, автомобили, контейнерни шасита и други превозни средства на кораби.

Свободното движение на куката-чокер по въжето позволява захващането й към фиксираната в края на въжето кука и захващането и пристягането на различни по обем товари.

КУКИ ВЪРТЯЩИ

Въртящата кука е с допълнителен механизъм за въртене и по този начин не позволява стоманеното въже да се усуква при неговото използване за повдигане на товар. Продуктът е със 100% магнитно-прахов контрол за пукнатини. Повърхността е обработена с прахообразен пластификатор. Изключително удобна и подходяща е за лебедки. 

КУКИ С УХО

КУКИ ЗА ВЕРИГА

Куките за вериги намират приложение в производството на верижни сапани и други товарозахватни устройства. Куката е изработена от висококачествена стомана и нейният връх не поддава при работа. Продуктът е със 100% магнитно-прахов контрол за пукнатини, а повърхността е обработена с прахообразен пластификатор. Куките за вериги са за предпочитане пред товарните куки с ухо, защото позволяват директното им захващане към веригата, без да е нужно свързващо звено или шегел. По този начин механизмът е с по-малко компоненти и по-малка вероятност за изхабяване или счупване.

РЕГЛАЖИ (СКЪСЯВАЩИ КУКИ)

Няма добавени продукти в тази категория.