Обадете се : +359 895 757 447
        skladovooborudvane@abv.bg
        

ЧЕЛЮСТ СПИРАЧНА ЗА РЕКОРД 2 3.0 – 4.0 ТОНА СТАР МОДЕЛ

  • Модел: ЧЕЛЮСТ СПИРАЧНА ЗА РЕКОРД 2 3.0 – 4.0 ТОНА СТАР МОДЕЛ
  • Наличност: В наличност
  • 41.30 лв   без ДДСНапишете мнение

    Лош           Добър