Обадете се : +359 895 757 447
        skladovooborudvane@abv.bg
        
ЧЕЛЮСТ СПИРАЧНА ЗА РЕКОРД 2 2.0 – 2.5 ТОНА И 1733 (РЕКОРД 1) СТАР МОДЕЛ

ЧЕЛЮСТ СПИРАЧНА ЗА РЕКОРД 2 2.0 – 2.5 ТОНА И 1733 (РЕКОРД 1) СТАР МОДЕЛ

  • Модел: ЧЕЛЮСТ СПИРАЧНА ЗА РЕКОРД 2 2.0 – 2.5 ТОНА И 1733 (РЕКОРД 1)
  • Наличност: В наличност
  • 35.20 лв   без ДДСНапишете мнение

    Лош           Добър